Отборите на Милан и Динамо Загреб играят при резултат 1:0 във

...
Отборите на Милан и Динамо Загреб играят при резултат 1:0 във
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Милан - Динамо Загреб 1:0, Жиру вкара дузпа

Отборите на Милан и Динамо Загреб играят при резултат 1:0 във втория мач от Група E в Шампионска лига. Оливие Жиру откри резултата след осъществяване на дузпа в 45-та минута.

Силно начало на за " росонерите " в дуела. Милан влезе въодушевен в мача и потърси ранно попадение, като най-близо до това бе Оливе Хиру, който в 9-та минута отпрати доста рисков удар отвън наказателното, а топката прелетя малко над гредата. В 15-та минута пристигна нов рисков миг пред вратата на Динамо Загреб, като рикошет изпрати топката в ръцете на Ливакович, вместо в краката на Тонали, който бе навлязъл в наказателното поле. Така не се стигна до удар.

Брахим Диас се пребори за топката в центъра на терена и в 20-та минута прати ужасно извеждащо подаване към Леао, който овладя топката доста добре и си и я бутна към наказателното поле на съперника. Той стреля, макар че имаше човек на гърба си, само че единствено положителната интервенция на вратаря резервира нулевото тъждество.

Първата добра опция за хърватския отбор пристигна в 28-та минута, след добър финт на Мохарами против Тео Ернандес, последва удар, само че Менян съумя да се намеси. Стигна се единствено до корнер, а от него домакините не се възползваха по най-хубавия метод.

Рафаел Леао бе фаулиран в наказателното поле в 44-та минута. Нарушението бе осъществено от Йосиф Шутало. С осъществяването на дузпата се нагърби Оливие Жиру, който резервира успокоение и изпрати топката във вратата на Динамо - 1:0.

A goal to the good at the break
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР